Vzlétnout...
Anotace: Jen křik racků,šum Vltavy a my dva.
....................................
Jen zvedni hlavu,můj milovaný
pohlédni k černé obloze.
Vidíš ty bílé racky?
Slyšíš jejich křik?
Jak nádherná chvíle...
Tak pojď,
vzlétneme s nimi!
Aspoň chvíli nestát na zemi.
Tam nahoře můžeme bez obav křičet s racky.
Miluji Tě!
Přečteno 444x
Tipy 11
Poslední tipující: susana načeva, Nussichoco, hašlerka, Psavec, Druza, Jana M., Mbonita
Komentáře (2)
Komentujících (2)