přináší konec začátek?
Anotace: to je slovo do pranice...
slziček pár
smaže mi smích
už nejsme pár
nelétáme v oblacích
na čele vrásky
mám
jen z lásky
k nám
bolí mne srdce
asi se láme
utopím ho v řece
až si sbohem dáme
měla to být jedna
never-ending-story
místo toho bedna
na vzpomínky, chmury
a tak se ptám
proč nevyšlo to
nám?
a tak se ptám
novou šanci
mám?
Komentáře (0)