Vílí snění
Do louží píšu nohou bosou,
pro Tebe něžné vyznání,
na loukách seču květy rosou,
odnáším do hor, do strání.
Po lesích seju svoje sny,
přáním se plní všechny vrby,
světlušku prosím, nezhasni,
do řeky házím babské drby.
Do kůry kreslím srdíčka,
po cestách skládám z listů značky,
skládám si Tebe pod víčka,
odháním z nebe všechny mráčky.
Čekám na květen od ledna,
v prosinci jahody Ti nesu,
toužím, jak víla nezbedná,
s Tebou se milovat na vřesu.
Přečteno 426x
Tipy 42
Poslední tipující: vodnař, jedam, Bíša, Nergal, Mbonita, Dota Slunská, Churry, hašlerka, Psavec, Jana M., ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)