Ta láska

Ta láska

Anotace: ...

Tu bolest, tu strašnou bolest
tvé srdce necítí
v očích se rozsvítí snad naděje, spíš pláč
a pozdě je říct děkuji a není zač
za lásku tvou, snad upřímnou, spíš ne
Ten vztek, ten hrozný vztek
teď na mě máš
moje city proklínáš, snad trochu, spíš víc
já nemám odvahu ti říct
má lásko, vrať se zpět
Ten smutek, ten prázdný smutek
stále v srdci mám
být stále sám, snad na chvíli, spíš dlouze
bez tebe se neprobouzet
snad chtěl bych klidně spát
Ten život, ten dlouhý život
užívat, snad naplno, spíš volně
pozorovat nepozorně
koho ráda máš, snad mě
Ta láska, ta nekonečná láska
je nestálá
chci aby přestala, snad končí, spíš začíná
ale zatím jsi pro mě ta jediná
Autor Manni3, 13.11.2009
Přečteno 570x
Tipy 10
Poslední tipující: Kirsten, zlomený a nanicovatý -__-, Psavec, Kapka, Nussichoco, Mario de Janiero
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zpívaná v bolesti, v naději na štěstí...

13.11.2009 20:00:00 | Kapka

Láska někdy bývá směsí štěstí i bolesti, stejně jako život sám..

13.11.2009 15:19:00 | Mario de Janiero

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí