Bolestná ztráta
Ztratil jsem lásku
nenašel ji někdo z vás?
omluvte že se mi tak třese hlas
nejsem do teď zvyklý bez lásky žít
doufám že brzy se objeví zas
Z ničeho nic prostě zmizela kamsi
musela mi asi vypadnout z kapsy
nebo mi utekla, však nevím proč
na příští lásku dobrý pozor dám si
Přečteno 328x
Tipy 4
Poslední tipující: al-pacino, CORONATION, Mario de Janiero
Komentáře (1)
Komentujících (1)