Sněhová...
Anotace: Nejsem básník, či poeta... snad se bude líbit:o) ***mějte se rádi***
Když pohlédku z okna ven,
vidím jednu barvu jen,
je tam jenom jedinná,
velká bílá peřina,
jak jen studí a též zebe,
spadla náhle ráno z nebe,
mě u srdíčka nic nestudí,
já teplo cítím na své hrudi,
jak krásný pocit v sobě mám,
všechny city tobě dám,
obímáme se uprostřed zimy,
a mě docházejí žertovné rýmy,
a když ukončili sme tu něhu,
na tvář mi spadla vločka sněhu,
no co k tomu mám ještě dodat,
jen asi...chtěla sem se mu cellá oddat
Komentáře (0)