Duševní kocovina
Já v depresích se nořím,
mám své sny
a ty právě bořím.
Umění milovat,
umění žít,
umění tancovat
a whiskey pít.
Vánoční kofola,
medový tabáček,
krouží se dým dokola
a tulí se miláček.
Teplo je na těle,
v duši však chladno,
ač miluji tě,
soustředit nejde se snadno.
Ty to nevidíš,
já však cítím,
že nezahrneš mě kvítím.
Miluji tě, a přitom mám strach,
že ty mě milovat přestaneš
a zůstane mi duševní krach.
Pátek 13.11.2009
Přečteno 423x
Tipy 12
Poslední tipující: susana načeva, blue, jedam, Quigleika, Kristine Clary-Aldringen, Larey, Pevya, Mario de Janiero
Komentáře (1)
Komentujících (1)