Jo Matty a bud romantik (na sklerotika si ještě chvíli počkáš ale počkej pak to je opravdu peklíčko když jsi sklerotickej romantik...a já jsem héheč a mám peklíčko a kašlu na to pac jsem ráda na světě a ty bud taky a usměj se nebo tě zašlápnu chi :o)
15.11.2009 23:11:00 | Nút