Láska jménem...
Tenké struny na kytaře
pražce rezavé a vypadaly staře.
Jak osud vrásky měl
i když líbivé písně pěl
přesto hrát neuměl.
Hrál však dlouho a vytrvale
jednou jeho tóny přilákaly dítko malé.
Byla to dívka a její jméno Láska bylo.
Starce její cit a vřelé srdce velmi okouzlilo.
Díky tomu, se mu hraní zalíbilo
a pána s vráskami tak dítko hrát naučilo.
/Každý tón pak symfoníí byl.../
Jak ta kytara jsem chvíli byl
Amor ze struny šíp zhotovil
a ten do mého srdce vystřelil.
Otočím se a vidím lásko Tebe
co s osudem se spojila a
přinesla mi modré z nebe.
Tys mi zpět Adélko vrátila mé chybějící křidélko.
Teď se vznáším jen díky Tobě mé sluníčko
a umím létat výš než kdykoliv předtím.
Ty okouzlíš mě každou hubičkou
a já s tebou stále do větších výšek letím.
Miluji tě!!!
Přečteno 543x
Tipy 2
Poslední tipující: Kajaro, Bíša
Komentáře (1)
Komentujících (1)