Anotace: jsou tři stádia lásky: a) touha po člověku a naděje; b) reálná blízkost dvou lidí; c) touha po člověku a beznaděj
tak jsem zase tadya čtu :-) líbí se mi ( já vím , že je to fádní hodnocení, ale některé věci se člověku prostě líbí a nedovede říct porč, rostě to tak je) ..jen mi tam nesedí to "samovraždícího ticha" -zdá se mi to moc krkolomné slovo ale to jen tak...jdu číst dál:-)
04.01.2010 19:52:00 | kulishak