Snění
Anotace: je krásné snít, tak s tím začínám
Můžu opět snít?
Tajně mé srdce mít??
Pro sebe a své pocity???
Není snad svět takový
jaký by měl být,
miluji jej,
tak proč smutek mě přepadne!
Sním si o té noci
v mých vlasech svou tvář
měl by zakrýt
ztrácím schopnost snít
budu prosit Boha o možnost živou zase být.
Přečteno 432x
Tipy 10
Poslední tipující: Zasr. romantik, harmony, Matty09, Bíša, Prdelka10, WAYWARD, Nergal
Komentáře (6)
Komentujících (6)