Samota...
Anotace: ztracená v touze po lásce...
Jsem sama,
sama mezi všemi...
Tak proč? Řekněte mi...
se jako stín mezi Vámi proplétám...
Snad hledám...
vstřícnost,
lásku,
pochopení...
někoho kdo mi život změní...
K oltáři lásky
chtěla bych pokleknout,
zapálit svíčky,
motlitbu zašeptat,
nechat chvíly,
své srdce promlouvat...
Přečteno 382x
Tipy 5
Poslední tipující: Matty09, Radek.oslov.Šafárik, Prdelka10
Komentáře (0)