Anotace: ...
Plamen všude, kam pohlédnu
kam dřív skočit, babo raď,
nediv se, že chřadnu, blednu
marnost říct si: Tak se vrať!
Už jedenkrát to se mnou seklo
málem jsem se ocit v ráji,
to na zemi je právé peklo
s plameny, co sežíhají
:o)
Jiří senior
16.11.2009 09:41:00 | j.c.
Na Zemi jsem se narodila
(snad)
a v zemi spočinu.
Nebe, peklo, ráj
umím dát?
Snad..
ST!
14.11.2009 23:48:00 | hašlerka
Jo s čerty je to lepčejší, guláš , sranda karty a třeba i proklatě čertovský milování....to andělský musí přecejc studit ne ?
14.11.2009 22:39:00 | Nút
v pekle se smažit,
bez křídel, nahá,
přesto chci zažít
jak jiskra žhavá
spaluje mi záda...
14.11.2009 22:13:00 | nejsembásník
Tahle je přinejmenším pravdivá...
14.11.2009 22:11:00 | rybí prdy