Doteky
Anotace: Tak trošku smutná...
Chybí mi Tvá přítomnost,
Tvé doteky,
Tvé polibky a pohlazení,
něžné,jak hedvábí,
měkké,jak mechové kapradí.
Nedostatek Tvých dotyků a polibků,
mne doslova přivádí k šílenství.
Stůňu,chořím,
mřu žalem!
Bez Tebe jediného kroku neudělám.
Tak kde jsi,
kde se touláš!!
Komentáře (1)
Komentujících (1)