Jsi zvláštní
Anotace: ...volný tok myšlenek...
Je tak zvláštní
dotýkat se Tě jen jedním prstem.
Tolik energie dáš,
a zaráží mě
Tvůj dech.
Je tak zvláštní
se na Tebe dívat,
když usmíváš se, máš v očích jiskry
plné něhy
vůči mně.
Je tak krásné
být s Tebou,
a já chci zvláštnosti
do konce života.
Přečteno 606x
Tipy 28
Poslední tipující: Makula, Oťas, LucQa, Ariella13, Andělskými perutěmi chráněna, NikitaNikaT., malý lachtánek, Bíša, Mbonita, Zefi, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)