Splácím dluhy
Jediným místem spojeni,
cítím však každý pohyb těla,
pronikáš stále hlouběji,
v žilách se rozkoš rozezněla.
Prsty si našly cestu v mechu,
v klíně se rosou brouzdají,
vášnivá slůvka plná vzdechů
naši vzájemnost smíchají.
Rozpouštím se Ti v náručí,
protékám do Tvých pórů v kůži,
obtáčím sítí pavoučí,
oplácím všechno, co ti dlužím.
Přečteno 445x
Tipy 30
Poslední tipující: enigman, vodnař, s.e.n, strawbery, Bíša, Jarka, Psavec, Mraveneček, Mbonita, Kars, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)