V kraji tvých tužeb milostných
V kraji tvých tužeb milostných
pouhým jsem hostem
tak sbohem dík
nech si svůj klín
nestojím o něj
nejsem jen potulný zloděj
s ránem tvůj stín
ztrácí se v mlze
půjčený byt
chováš se drze
a nebaví mě vteřiny
já chci Tě mít zas
bez viny
Přečteno 502x
Tipy 35
Poslední tipující: Dota Slunská, Quigleika, Sweet KiWi, ona, floreciente, zelená víla, Hazentla, Zefi, Veru, Bíša, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)