Něžná
Až otevřeš moji duši
vytratí se všechny stíny.
Světlo mojí duši sluší,
rozkvetou v ní kopretiny.
Až otevřeš moje srdce,
láska se z něj rozlije,
Podivíš se milé spršce,
přineseš mi lilie.
Až otevřeš moji touhu,
city štěstí vyplaví.
Zavoní nám květy hlohu,
ulehnem do hedvábí.
Přečteno 590x
Tipy 30
Poslední tipující: enigman, kuskus pruhovaná, vodnař, Bíša, harmony, Kars, carodejka, strawbery, Jarka, Psavec, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)