Připadlo mi jako dobrý nápad prozkoumat, zda Buližník je živ!!! A není-li, alespoň jeho slova zbývají!!!!
Kéž je dobře!
24.08.2010 21:23:00 | Mirka Hedbávná
Suchý větve a všechno starý šáší na hromadu škrt a je z toho ohýnek .Zameteš a zbytek vítr rozfouká ...
16.11.2009 13:25:00 | Nút