Otoč se!
Odpusť mému nečistému životu,
vlkodlaci číhají v uličkách,
chtějí mě rdousit a štvát,
snad lovit mě budou těžce.
Život už není světlý pramen,
tvá duše ochuzená čistotou,
někomu jsi prokousl srdce
a budeš ho mordovat a rvát.
V uličkách žijí nemrtví a nesmrtelní,
čekající na dalšího druha
a ví že mají mezi sebou dosti místa,
ale to neznamená že ztratíš iluzi.
Ve filmu se ztratila tvá láska,
oddaná a bezostyšná,
opravdově se ztrácíš mému snu
a budeš se snad moci ještě jednou za mnou otočit.
Jsem tvá princezna temnoty
a ty můj princ smrti...
Přečteno 605x
Tipy 3
Poslední tipující: susana načeva
Komentáře (0)