Anotace: Opravdu to lidé, kteří po pár dnech někomu říkají : Miluji tě, myslí vážně? Nevěřím, že je v tak krátké době člověk schopný tak silného citu.
Sbírka: Láska je inspirací
Určitě to záleží na každém z nás...a já to cítím zrovna tak jako ty..moc hezky napsané=)
17.11.2009 00:13:00 | Giginka
Krásná básnička, ale myslím, že říct někomu miluji tě po pár dnech jde! Neříkám, že pokaždý, já sama sem milovala jen dvakrát, ale nedávno jsem potkala člověka, kterému bych to dokázala říct ihned...Miluju ho a to sme spolu jen týden...prostě lásku nejde zastavit ta si nevybírá:-)
16.11.2009 18:06:00 | Bereniké
To záleží na každém z nás... já to slyšela po třech dnech a jsem vdaná 19 let... a nelituju... :o)
16.11.2009 17:22:00 | labuť