Mé dlaně bez tebe
Století časem proletí
Tohle prokletí je poslední
Štěstí končí neštěstím
A neštěstí, rodí se ze štěstí
Dýcháš mě a já dýchám tebe
Vidíš mě a já vidím nebe
Až jednou odejdeš,
Mé dlaně navždy dotknou se
Přečteno 428x
Tipy 3
Poslední tipující: Agniezka
Komentáře (1)
Komentujících (1)