Hořce černobílá
na stupátkách klapek černobílých
plná lávy
vatou oblečená
tunel Blanka míří
v těžké vůni kávy
středobodem těla
kope svoji trasu
zcela bez ostychu
kolik lapne času
během dvou tří vzlyků?
v ocelových příčkách
co mé duši vadí
hbitě kličkuju
závratí se hýčkám
laskám kůži hadí
hořce miluju
Přečteno 393x
Tipy 37
Poslední tipující: Jiří I.Zahradník, Holis, drsnosrstej kokršpaněl, NikitaNikaT., enigman, jarmil, nejsembásník, labuť, Churry, Štěpina G, ...
Komentáře (10)
Komentujících (10)