Poprvé
Vzpomeň si jak poprvé,
spolu jsme se smáli,
poprvé se líbali,
poprvé milovali
Vzpomeň si jak poprvé,
mám tě rád jsem řek,
a jen co věta dozněla,
já těch slov se lek
Přečteno 365x
Tipy 6
Poslední tipující: Kett, Giginka, Quigleika
Komentáře (0)