samota

samota

Anotace: ... kamarád dal podnět a už to jede...

Proč by člověk neměl být sám?
Na toto osobní odpověď mám.

Být aspoň ve dvou, to je snaha snad všech živočichů.
Předat si podněty, probrat peří či podrbat na kožichu.

I jing jang má dvě poloviny.
Samotný člověk strádá a dělá voloviny.

Pak je tu potřeba sdílet a mít pocit jistoty.
Mít se komu svěřit, dosáhnout duševní čistoty.

A je to samota nebo osamnění?
Slova podobná, ale význam stejný není...
Autor Justýna, 16.11.2009
Přečteno 438x
Tipy 6
Poslední tipující: Bereniké, Giginka, Elisha, harmony
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

krátká, ale super =)

16.11.2009 23:25:00 | Giginka

líbí

Někdy je větší jistota být sám než býti v páru,
někdo se bojí osamění,tak sám tlačí tu káru.

16.11.2009 22:03:00 | Elisha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel