Ovlivňuje nás chlad
Anotace: nevím, co připsat jako a.
spojím ten žal
a spojím slzy
spojím nás
(ač je to drzý)
na parketu
a nebo v trávě
jestli je chladno
u srdce
právě
slunce zas vychází
paprsek v lese
pochopení cítím
myšlenku na verš
do náruče chytím
(v zasněženém lese)
Přečteno 294x
Tipy 10
Poslední tipující: j.c., enigman, labuť, carodejka, Bíša, WhiteSkull
Komentáře (2)
Komentujících (2)