Paní
Anotace: Inspirován ve Sklepě.
Paní,
ano vy v tom pruhovaném svetru
s rukávy až k prstům
čárka ukazuje plný výkon
na mém srdcitachometru
Paní
ano vy s tiše zpívajícími ústy
s šálou kolem krku
vaše sklenky ozdobím
střípky diamantů sladké krusty
Paní
ano vy s pletí barvy Marsu
omluvte tu smělost
chci být uchazečem
o vaše srdce na komparsu
Přečteno 355x
Tipy 2
Poslední tipující: Mbonita, hanele m.
Komentáře (1)
Komentujících (1)