Krásne vyjadrené smutné city, ktoré si všetci prežijeme, nie rovnaké, nie tak ako Ty, ale všetci svojím sposobom chápeme Tvoju bolesť... Nádherná, pravdivá báseň...
18.11.2009 23:53:00 | Alexia
No jestli si myslíš, že tohle tvoje "sbohem" tě někam posunulo..tak se pleteš, stejně probdíš další noc, a stejně po ní budeš toužit...ale máš ST..nejen za snahu...
17.11.2009 18:58:00 | Lady Carmila- Políbená mlhou..
Asi každý, kdo si to přečte ví o čem píšeš, no co říct,
prostě to přejde.
17.11.2009 16:43:00 | Elisha