jin a jang
.
náměsíčně tančíš
na hranici světla a tmy
mezi černou a bílou
otáčej hlavou
jak nejrychlej dokážeš
ze začátku bude všechno jen šedé
pak se objeví první barevné záblesky
a kdyby se ti nakonec hlava zatočila
stačí natáhnout ruku
kterýmkoli směrem
chci tam být s tebou
náslunečná
.
Přečteno 598x
Tipy 37
Poslední tipující: pejrak, Taog, Holis, Jana M., enigman, blue, René Vulkán, klajusenka, kroužek, labuť, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)