přiznávající ambivalence
Anotace: hodna energie, rozpouštějící odpor, střádající energii svého těla
je mi vzdálený
můj přelud
milovaný
muž mnou obdivovaný i zatracovaný
překonávám odpor vůči svým emocím
v ambivalenci já se ztrácím
a opět nacházím
bolestné mučení mých citových vybrací
sama své místo v posteli obracím
v lásku slzy ztékající
už né mých nadějí,
jen miluji
slova šeptající a přiznající
Přečteno 303x
Tipy 2
Poslední tipující: NikitaNikaT., Mbonita
Komentáře (1)
Komentujících (1)