První polibek
Anotace: Jó všechno je jednou poprvé:-DDDD
Tvůj polibek chutnal jako něžný květ,
posazený na můj ret.
Oči sevřené,
ruce svěšené,
srdce zrychlené.
Jak příchuť ženy svědčí ti?
Svírat v pevném objetí,
pro krásné prokletí.
Já ochutnala sladký med,
jímž pomazán byl můj ret.
Přečteno 374x
Tipy 8
Poslední tipující: susana načeva, Markéta.., Boudicca, Květka Š., Bíša
Komentáře (0)