Den vzpomínek
Je den s velkým DÉ
a já mám celé srdce Tvé
a chce se mi řvát...
Ten den, kdy poprvé řekla jsem miluji Tě
jsem ztřeštěná, jak dítě,
ale je mi fajn....
Na to si odpověděl...Já Tebe taky.
Vykouklo slunce, roztrhlo mraky,
slunce žhne, ale zima je...
Tys rozjasnil mi každičký den,
je lepší být vzhůru, než žít si svůj sen,
vždyť jinak bych přišla o to velké... MILUJI TĚ
Přečteno 417x
Tipy 6
Poslední tipující: Isquieasuus, NikitaNikaT., WAYWARD
Komentáře (2)
Komentujících (2)