Pláčem sinalá
Pláčem sinalá
ústa prachem rozbitá
srdce skleněné
oči barvy nahnědlé.
Pramínek vlasů klikatíc
v čerň co křičí stále víc
polibků kniha plná
vše jen povídka snivá.
Krok věkem šouravý
výlet mezi hvězdy už nebaví
pláčem střepů skleněných
milování poslední z posledních.
Přečteno 351x
Tipy 9
Poslední tipující: Psavec, Bíša, Kars, Churry, ziriant
Komentáře (2)
Komentujících (2)