Anotace: ...tak dávno,dávno uz je tomu...ale občas se ještě vplíží...zádumčivý potemnělý smutek.
Krásný kraj...a tvá báseň je teskná, ač má na konci opačné přání. ST
21.11.2009 19:42:00 | Dota Slunská
Kdybych teď plakala,
co by mi v očích zbylo?
Zda-li pak poznal by,
co je kdy těšívalo.
ST!
20.11.2009 14:37:00 | hašlerka
„Má milá rozmilá, neplakej!
Život už není jinakej.
Dnes buďme ještě veselí
na naší bílé posteli!
Zejtra, co zejtra? Kdožpak ví.
Zejtra si lehneme do rakví.“
19.11.2009 19:57:00 | Who cares a lot