Střepy
Střepy z rozbitého zrcadla
zrcadla, ve kterým jsem viděla všechno,
všechno, co jsem si vysnila,
vysnila jsem si sluneční záři
záři, která oslnila mé srdce,
srdce, rozbolavěné střepy.
Přečteno 341x
Tipy 1
Poslední tipující: CORONATION
Komentáře (0)