Cesta k srdci
Anotace: ... přes duši...
Chceš-li k srdci najít cestu,
mojí duší musíš projít,
nedám přednost velkým gestům,
Tvoje slova musí hojit.
Přineseš-li pro mě růže,
něhu v očích odráží,
přes duši až ke mně můžeš,
tanec v barvách vitráží.
Vcházíme na stezku štěstí,
zapaluji svíčky plamen,
odlétáme do souhvězdí,
oknem voní lomikámen.
Přečteno 580x
Tipy 35
Poslední tipující: Bíša, enigman, strawbery, vodnař, Sýkorka07, Dota Slunská, Jarka, bejbyyyy, Kubino 2, Mbonita, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)