Anotace: a velké vyznání k tomuto žánru, zbásnila-li bych všechny oblíbence, nedočetli byste se..zbožňuji Stratovarius, Within Temptation, Gamma Ray, Nightwish,Deep Purple, Edguy, Anathemu,Scorpions...
Metal není jen tvrdý!! je melodický, baladický, gotický, prolínají se v něm všemožné linie něhy i prudkosti v odraze života samého, hraničí s košatostí bujarých růží, vonných i trnitých, spletitých i omamných! Klasická hudba ho protkává a rockové styly nakopávají, je tolik obšírný, je pomalý i rychlý, vysoký i kolébající, prostě v něm jsem se našla a tahle hudba mi dává gejzíry slastí v rozkoši i náruče něhy ve smutku..s ní jsem rodila, s ní se miluji, s ní se směju i pláču a s ní chci přejít i na druhý břeh..vynáší už teď do světa sentosy tady na zemi a nirvány tam někde dál..
21.11.2009 09:47:00 | šuměnka
Je evokující a cítit z ní to nesmírné zapálení které tryská ze samotných hlubin duše pro tento žánr.Originální a působivé...prostě paráda má to rytmus.
Pořádně tvrdé s drtivým dopadem té zžíravé výbušnosti. Velké ST.Moc povedený!!!
20.11.2009 20:36:00 | Acham
Hlavně si na youtube nepouštěj klip MARDUK-STEEL INFERNO,
to by pro tvou duši nebylo žádné terno.
20.11.2009 14:26:00 | CORONATION