Anotace: ...
Sbírka: O vánku v jahňadách (alebo Na cudzom území šťastie pramení)
Hráze prolomí jel láska čistá, při mysli upřímné. Krásný jazyk ta slovenština . Něžně smutné a dojemné.
28.12.2009 11:47:00 | Carlos
...napodobovat Romea bych nedoporučoval...snad jen zpočátku...pravda je, že někomu stačí naznačit, s jiným nepohne ani deset šémů..
20.11.2009 16:46:00 | Mario de Janiero
I když děláme věci o kterých pochybujeme, naděje umí navodit krásný sny a bez snů - ?
20.11.2009 16:41:00 | Elisha