Zas na dno
Anotace: druhá stránka nevěry...
Dostals mě zas na dno
Posloucham písničky, co mi to všechno tak připomínaj
A schoulená pod dekou bezhlesně brečím
Cítim jak mě to někde uvnitř neuvěřitelně rve na kusy
Zahodila jsem svý zásady
Porušila co se dalo
Zradila svý přesvědčení
O nevěře
.
V jednu noc byla dokonce trojnásobná
Což se Ty ale nedozvíš
.
Nedokážu se Tě vzdát
Prostě nechci
Neschopna něco řešit
Nechci dávat ultimáta
Strach, že si vybereš ji
Neustálý čekání
Krátké okamžiky lásky
Vykoupení
Miluji Tě
A o to je to horší
Přečteno 385x
Tipy 13
Poslední tipující: bloodysunset, Divoženka1, JohnyD., ilona, Pythonissa__, WhiteSkull, susana načeva, Zefi, Mraveneček, Alfííík
Komentáře (2)
Komentujících (2)