Šátek pro šelmu
V rámci Tvého vkusu
vybírám červený šátek,
s motivem čistě šelmovém.
Pochopitelně ke kráse Tvé,
k oblíbenosti módních značek,
beru na vědomí důležitost doplňků.
Ovážu Tebe šátkem tímto
na srozuměnou světu,
že ty jsi kořist jenom má.
Opatrně našlapuji ven z města,
hledám kaštanové oči šelmy,
abych svého milence obdarovat mohla.
Přečteno 370x
Tipy 3
Poslední tipující: CORONATION, Elisha
Komentáře (1)
Komentujících (1)