Láska v záruce

Láska v záruce

Anotace: občas ani nevím kde se to bere, možná jsem to zažil, možná to byl někdo jiný...

Vzpomínám jak jsem tu s tebou šel,
držel tě něžně za ruku,
hledal, však odvahu v sobě nenašel,
poskytnout ti tu záruku,

a tak jsi náhle pryč, záruky dal ti jiný
a já jsem sám ve světě,
co jsou mi platna slova, počítají se činy
a láska moje nekvete.

Už je to dávno co jsi pryč, zítra se vdáváš
a já ti přeji ze srdce,
ať se celý život, pouze a jen jemu odevzdáváš
a ať je láska v záruce!
Autor Obyčejný básník, 27.11.2005
Přečteno 413x
Tipy 1
Poslední tipující: ziriant
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Ma to takovy posmutnely nadech...

18.04.2006 19:34:00 | BlackTangerine

líbí

Na lásku nedává záruku
nikdo snad,
když ona se rozhodne odejít,
zbytečné vyčítat...

28.11.2005 02:18:00 | Beáta

líbí

Děkuji za opravu, samozřejmě to tak mělo být ...

27.11.2005 21:41:00 | Obyčejný básník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel