Anotace: tak tohle bylo dávno oba sme věděli, že jeden druhýmu nepřežijem a byla to pravda.
Kulíšku, jaké je vlastně tvé vlastní jméno, i když ten Kulíšek se mi líbí...mrkni na internetu na Obec Proseč a hledej tu, která vyhlašuje lit. soutěž pro rok 2006. Někdo mi totiž tu přihlášku poslal na poštovní adresu, a tak jsem to chtěla nějakým způsobem dát vědět ostatním...tak zatím.
02.12.2005 09:02:00 | Hančí