Slyšel jsem tlukot mého srdce,
tak tiše, tak tence,
jak se potácí,
na okrajích matrací
a potom spadne dolů,
na studenou zem,
kde zbytek lásky jen,
co zbyl tu od minula,
prachem zavátý,
na prahu mé smutné komnaty,
tiše v koutě sní,
svůj krásný sen půlnoční...