Láska umírá na pravdu...
Láska je křehká avšak silná,
je to třpitivá víra,
však na pravdu je neomilná,
a potom v bolestech umírá...
Můžeš hodně získat i ztratit,
probouzí v tobě všechen cit,
avšak co je pryč nemůžeš vrátit,
a tak je čas dál jít...
Na lásku se neumírá,
na toto zapomeň a nedej,
bez lásky všechno v tobě zhírá,
a tak ji ve svém životě hledej...
Komentáře (1)
Komentujících (1)