Teskný titulek
Tome ty to tušíš.
Teď tady teskním.
Trest tance.
Taky tě tolik tíží tvá touha?
(trefa)
Tvá tendence trpět,
trápím tvé tělo.
Ta trýzeň trvalá..
Tolik tápu
(tatadáá)
To tajemství trápí tě..
truchlím.
Toužím tisknout tvé tělo..
třeba tulivá terapie?
(teď.. tady)
Přečteno 418x
Tipy 9
Poslední tipující: Fenceless, F.i.L, Mbonita, labuť, Květka Š., Tanzania
Komentáře (2)
Komentujících (2)