lopata
Anotace: a tak to občas končívá
Není žádná novina
že je ze mě mamina
a z tebe televizní pruda
s kterým je jen nuda
kde je ten elegán a pán
kde jsou tvá poupata
Kde je tvůj úžasnej plán
vždyť ty jsi lopata
míval jsi tajná přání
a do ucha mi šeptal
moje paní
řekni proč je z tebe nula
a proč už nejsi chlap
snad ta touha neodplula
a nezůstaneš srab
Přečteno 326x
Tipy 3
Poslední tipující: ilona, nejsembásník, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (2)
Komentujících (2)