Stýskání
Po Tvojí kůži dlaním se stýská,
v údolí schází voňavá vláha,
toužím po setkání, v očích se blýská,
tělo se hlásí o svoje práva.
V polštářích nacházím zbytky Tvé vůně,
dlouhé je čekání, prázdná je náruč,
své tělo odevzdám dnes v noci Luně,
bez Tebe usínat ještě mě nauč.
Myšlenky na Tebe pod práh si zametám,
zakážu snům návštěvu spánku,
svá tajná přání svěřuji roletám,
brzy se vrať, pošeptám vánku.
Přečteno 613x
Tipy 36
Poslední tipující: divoska_jaja, poustevník Jirka, Jarka, enigman, vodnař, Tanzania, strawbery, Psavec, Dota Slunská, Solitude, ...
Komentáře (10)
Komentujících (10)