*Nikdy
Anotace: nekončící svět...*
Nekonečný je vesmír.
Nekonečná záře.
Nekonečné důlky Tvojí tváře.
Nekonečné pohledy do prázdna.
Nekonečné touhy dokázat...
že nejsme tady samy?
Přečteno 428x
Tipy 2
Poslední tipující: NikitaNikaT., malá slečna
Komentáře (1)
Komentujících (1)