Chyba
Anotace: Hodně lidí zná ten pocit..
Kdo chybu udělal,
kdo štěstí si sám vzal,
se snaží otočit a jít si svou cestou dál.
Bolest a výčitky teď má,
on neví že je jejího srdce král.
Slzy tečou, minuty se vlečou,
čas to vše v rukou má.
Ona vzpomínky přehrává si natisíckrát,
Prosit ho nebude,
snad štěstí najde si,
po boku druhé štastně si půjde.
Přečteno 333x
Tipy 1
Poslední tipující: WAYWARD
Komentáře (1)
Komentujících (1)