tyto pocity mi připadají pochopitelné. snad je to pochopitelné.... píšeš /podle mé bezvýznamné osoby/ O.K. a kdyby něco: není třeba se rozčilovat pokud se někomu nelíbí OBSAH básně. kritika formy je užitečná, ale obsah je tvoje věc :)
22.11.2009 21:54:00 | sveřep
Myslím si, že málokdo by pochopil Tvé pocity... Tvé vyznání jistá osůbka určitě moc ocení. ST! za projev.
22.11.2009 20:30:00 | NikitaNikaT.